Aluxa Csoport / Bútor és belsőépítészet                Tolóajtók és gardróbok Egyedi konyhabútorok Egyedi bútorgyártás Szállodabútor Faipari gyártókapacitás

Aluxa tolóajtók és gardróbok. Az Ön fantáziájára bízva.

Értékeink - Tolóajtók és gardróbok

Emlékszik, mikor a szekrény csak egy bútordarab volt?
Kétféle bútorlap, háromféle design?
Ez a kor elmúlt!


A mai bútorok nem egyszerűen funkcionálisan célszerűek, hanem egyedileg megválasztható arculatot, stílust kaphatnak, akár olyat, mint a gazdájuk.
Világunkban az önkifejezés mindenkinek célja, legyen az életvitel, zene vagy lakáskultúra.
Ezt a szemléletet tette magáévá az ALUXA azzal, hogy olyan bútorokat készít, ami a megfizethető kategóriában váltja valóra legmerészebb álmait.
100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásunk közel másfél évtizede van jelen a hazai és a közép-európai bútorpiacon. Ez idő alatt számtalan, azóta is visszatérő, az átlagemberek és a felső tízezer tagjai közé tartozó ügyfelet szereztünk, és tartottunk meg.

A következő oldalakon a szívünkhöz egyik legközelebb álló termékcsaládunkat mutatjuk be: a tolóajtókat, gardróbokat, beépített szekrényeket. Cégünk ezzel alapozta meg a ma már minden igényt kielégítő stabil választékát és stabil, jó hírnevét.

Legyen az egy fél előszobányi hely egy panellakásban, egy leválasztandó szobarész, vagy Carrie Bradshow kisebb lakásméretű gardróbja - mi készen állunk!